Logo

Pæresorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 store modne pærer skåret i små stykker
2 dl sukker
4 dl vand
2 spsk pernod
1 æggehvide

Kog sukker og vand i 10 min.
Kog pærene heri i 10 min.
Afkøl og tilsæt pernod.
Blendes og fryses til grød.
Æggehviden piskes stiv.
Den halvfrosne grødmasse blendes en gang til, og hviden blandes heri.
Frys atter i 2-3 timer.
Tages ud lidt før servering, hvor isen kugles op, og kan serveres med flødeskum og syltet ingefær eller friske bær som fx. brombær.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?