Logo

Pain d'épices med blommer samt ølskum med blommenektar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
 
Pain d'épices (krydderkage):
100 g rørsukker
300 g marcipan
100 g blødt smør
3 æg
3 spsk hvedemel
½ tsk konel
½ tsk ingefær
½ tsk kardemomme
Skal af 1 appelsin
 
Blommer:
8 blommer
4 spsk akaciehanning
Saft af ½ citron
 
Ølskum:
1 pilsner, fx Ice
Saft fra blommerne
 
Pain d'épices (krydderkage): Mix alle ingredienser undtagen æg sammen med en håndmixer, tilsæt derefter 1 æg ad gangen.
Fordel dejen i muffinforme og bag dem ved 180°, til de er hævet på midten, ca. 15 minutter.
 
Blommer: Halver blommerne og dryp med citronsaft og honning og bag dem derefter ved 110° i ca. 50 minutter.
Gem saften fra blommerne til ølskum.
Fordel blommesaften i 4 glas og top op med ølskum.
Server straks.
 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepandekage med sommerbær 2Sommerluksus til hverdag. Hvis du har en lille portion af flere slags bær, så prøv at bage...
• Muffins med hjemmelavede studenterhuerEn af de mest populære muffinstyper er helt klart den med chokolade. Chokolademuffins kan...
• Chokoladebudding 3Denne chokoladebudding er meget enkel at lave og smager så meget bedre end færdigblandet...
• Bradepandekage med sommerbær 2Sommerluksus til hverdag. Hvis du har en lille portion af flere slags bær, så prøv at bage...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!