Logo

Pain d'épices med blommer samt ølskum med blommenektar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
Pain d'épices (krydderkage):
100 g rørsukker
300 g marcipan
100 g blødt smør
3 æg
3 spsk hvedemel
½ tsk konel
½ tsk ingefær
½ tsk kardemomme
Skal af 1 appelsin
 
Blommer:
8 blommer
4 spsk akaciehanning
Saft af ½ citron
 
Ølskum:
1 pilsner, fx Ice
Saft fra blommerne
 
Pain d'épices (krydderkage): Mix alle ingredienser undtagen æg sammen med en håndmixer, tilsæt derefter 1 æg ad gangen.
Fordel dejen i muffinforme og bag dem ved 180°, til de er hævet på midten, ca. 15 minutter.
 
Blommer: Halver blommerne og dryp med citronsaft og honning og bag dem derefter ved 110° i ca. 50 minutter.
Gem saften fra blommerne til ølskum.
Fordel blommesaften i 4 glas og top op med ølskum.
Server straks.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.800 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her