Logo

Pandekage-lagkage med is og chokoladesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pandekage-lagkage med is og chokoladesauce

 

Det ligner en lagkage, men bundene består af en kæmpe bunke pandekager, og imellem lagene er der vaniljeis og chokoladesauce på toppen. En lækker kage.

4 personer. Arbejdstid: 35 min. Hviletid: 30 min. Bagetid: ca. 20 min, når du bager på 2 pander

Fryseegnede.

 

Pandekager:

2 æg

125 g hvedemel

2 tsk sukker

et drys salt

¼ liter mælk

smør (til bagning)

 

Chokoladesauce:

2½ dl piskefløde

150 g mørk chokolade

 

Fyld:

1 liter vaniljeis

*

 

Pisk æggene sammen med mel, sukker, salt og lidt mælk, til dejen er uden klumper.

Tilsæt resten af mælken lidt ad gangen under piskning.

Stil dejen i køleskab i mindst 30 min.

Spæd evt. med mælk, hvis dejen er for tyk.

 

Bag dejen til pandekager beregn ½ dl dej til hver pandekage.

Bag dem på en slip let-pande (25 cm) i lidt gyldent smør i et par min på hver side til de er gyldne.

 

Chokoladesauce: Varm fløden op til ca. 75 °C.

Pisk hakket chokolade i fløden, til den er smeltet.

Saucen skal serveres lun.

 

Læg pandekagerne sammen til en lagkage med skiver af is lige før servering.

Hæld lun chokoladesauce hen over lagkagen.

Nyd straks.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?