Logo

Pandekager - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pandekager - Marie's

Pandekager spises året rundt, men de smager allerbedst, når de nybagte rul­les om en portion letsukrede sommerbær fx. jordbær, hindbær eller blåbær.

 

Til 4 personer

200 g hvedemel

1 tsk sukker

1/4 tsk salt

lidt reven citronskal

3 æg

4 dl mælk

3 spsk øl

fedtstof til bagning

 

Bland hvedemel, sukker, salt og reven citronskal.

Pisk æggene sammen og rør dem i melet med lidt af mælken.

Pisk resten af mælken i sammen med øl til en klumpfri dej.

Bag tynde pandekager i letbrunet fedtstof.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoser med marengslågAbrikoser med marengslåg er en god dessert, som med fordel kan laves dagen før og...
• KirsebærfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærsorbet - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!