Logo

Panna Cotta med rabarberkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l. piskefløde
100 g sukker
1 stang vanilje
4 blade husblas

Kompot:
400 g rabarber
100 g sukker
1 stang vanilje

Blød husblassen op i en skål koldt vand.
Imens koges vanilje, fløde og sukker sammen.
Lad det simre i ca. 15 minutter ved svag varme.
Tag gryden af blusset.
Knug vandet af husblassen og pisk denne i flødemassen.
Hæld i seks portionsskåle eller glas.
Lad stivne i køleskab nogle timer.

Rabarberkompot:
Skær rabarberne i små stykker, kom dem op i et ovnfast fad, drys
sukkeret henover og kom vaniljestangen ved.
Dæk fadet med alufolie og stil kompotten i ovnen en halv time ved 175°C.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.848 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?