Logo

Panna Cotta med rabarberkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. piskefløde
100 g sukker
1 stang vanilje
4 blade husblas

Kompot:
400 g rabarber
100 g sukker
1 stang vanilje

Blød husblassen op i en skål koldt vand.
Imens koges vanilje, fløde og sukker sammen.
Lad det simre i ca. 15 minutter ved svag varme.
Tag gryden af blusset.
Knug vandet af husblassen og pisk denne i flødemassen.
Hæld i seks portionsskåle eller glas.
Lad stivne i køleskab nogle timer.

Rabarberkompot:
Skær rabarberne i små stykker, kom dem op i et ovnfast fad, drys
sukkeret henover og kom vaniljestangen ved.
Dæk fadet med alufolie og stil kompotten i ovnen en halv time ved 175°C.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.415 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Baileys OstekageEn såkaldt cheesecake - eller på dansk: ostekage, lavet på Bayleys, digestives kiks og...
• Lækker solbær- og flødecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BlåbærtærteDenne tærte med blåbær er let at lave og smager fantastisk. Server tærten som lidt lækker...
• Baileys OstekageEn såkaldt cheesecake - eller på dansk: ostekage, lavet på Bayleys, digestives kiks og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os