Logo

Pink koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g jordbær
¾ l. a-38
¾ l. kærnemælk
2 appelsiner
Skallen af ½ appelsin
2 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker

Jordbærrene piskes ud med A 38 og kærnemælk, smages til med sukker og vaniljesukker. Pres saft af de 2 appelsiner og tilsæt saften i mælkeblandingen sammen med appelsinskal. Røres godt og servers iskoldt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her