Logo

Pink koldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g jordbær
3/4 l. a-38
3/4 l. kærnemælk
2 appelsiner
Skallen af 1/2 appelsin
2 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker

Jordbærrene piskes ud med A 38 og kærnemælk, smages til med sukker og vaniljesukker. Pres saft af de 2 appelsiner og tilsæt saften i mælkeblandingen sammen med appelsinskal. Røres godt og servers iskoldt.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanel parfait med friske dadler og kaffesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ananas med marengsEnkel og meget let dessert som kan stå klar inden du skal servere
• ValnøddeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os