Logo

Pistacie-fromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Arbejdstid: 30 min. Stivnetid: 1 time
(4 personer)

½ liter piskefløde
50 g flormelis
kornene fra 1 stang vanilje
7 blade husblas
100 g pistaciemasse
½ dl sød sherry eller portvin
Pynt:
grofthakkede pistacier og chokolade

Pisk fløden halvstiv og pisk flormelis og vaniljekorn i.
Læg husblasen i koldt vand og smelt den herefter over vandbad.
Rør pistaciemassen med sherry og pisk eller rør det i flødeskummet.
Hæld den smeltede husblas i en tynd stråle heri.
Kom desserten i serverings- eller portionsskåle.
Pynt med hakkede pistacier og chokolade.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.597 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?