Logo

Pistaciefromage med bærsauce og creme de cassis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¼ liter letmælk
4 spsk sukker
½ stang flækket vanilje
3 blade husblas
3 stk æggeblommer
2 dl piskefløde
25 g kværnede pistaciekerner
25 g smuttede kværnede mandler
 
Pynt: Pebermynte
 
Bærsauce:
1 dl Ribena solbærsaft
ca. 1 dl vand
3 spsk creme de cassis (solbærlikør)
1 spsk Maizenamel udrørt med
2 spsk koldt vand
200 g rensede jordbær
200 g rensede hindbær
2-3 stk skyllede blommer i tynde både
100 g skyllede blåbær
 
Kog mælk, sukker og vaniljestang til sukkeret er smeltet.
Udblød husblasen i rigelig koldt vand i 10 minutter.
Vrid husblasen op af vandet og kom den i mælkeblandingen.
Pisk den kogende mælk i æggeblommerne lidt efter lidt.
Hæld blandingen tilbage i gryden og varm den op under omrøring uden at koge. Lad den afkøle.
Pisk fløden stiv og vend den i blandingen.
Tilsæt pistaciekerner og fordel fromagemassen i 5 portionsforme.
Lad dem blive stive i køleskab.
Til saucen koges Ribena med vand og creme de cassis.
Jævn med Maizenamel udrørt i vand.
Afkøl saucen og stil den i køleskab, til den skal anvendes.
En times tid før servering blandes jordbær og hindbær samt blommer og
blåbær i saucen.
Vend fromagen ud af formene og læg en på hver sin tallerken.
Fordel saucen omkring dem og pynt med pebermynte.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?