Logo

Pistacie-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æggeblommer
2 spsk flormelis
100 g pistaciemasse
2 cl. whisky
1/2 dl piskefløde
lidt grøn frugtfarve
overtrækschokolade

Pisk æggeblommerne godt med flormelis og pistaciemasse. Tilsæt whisky. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i. Farv isen ganske let med lidt frugtfarve. Kom isen i en form og frys den mindst 3-4 timer- server isen i kugler med lidt smeltet overtrækschokolade over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.111 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friturestegte bananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• SavarinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glaserede æbler 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegte hyldeblomster 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os