Logo

Pistacieparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl piskefløde
2 æggeblommer
15 g sukker
15 g pistaciepuré
½ tsk glucose
 
Sukker og glucose koges op til 121ºC.
Æggeblommerne piskes luftige, sukker/glucosemassen hældes i under
piskning.
Pistaciepuréen og den piskede fløde vendes forsigtigt i massen.
Crémen hældes herefter i forme og fryses. 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her