Logo

Pistacieparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl piskefløde
2 æggeblommer
15 g sukker
15 g pistaciepuré
1/2 tsk glucose
 
Sukker og glucose koges op til 121ºC.
Æggeblommerne piskes luftige, sukker/glucosemassen hældes i under
piskning.
Pistaciepuréen og den piskede fløde vendes forsigtigt i massen.
Crémen hældes herefter i forme og fryses. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kirsebærsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinriddereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KøromEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebærsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os