Logo

Porterglaserede figner med kanel og stjerneanis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
samt portersabayonne - til 4 personer
 
12 modne figner
2 dl porter
50 g sukker
1 stang kanel
1-2 stjerneanis
Sabayonne:
1 dl porter
50 g sukker 2 æggeblommer
Tilbehør: Vanilleiscreme
 
Kog sukker, kanel, stjerneanis og porter ind til det halve.
Tilsæt figner og lad simre 2-5 minutter i lagen.
 
Sabayonne: Pisk ingredienserne sammen over svag varme til en skummende legeret creme.
 
Anret Portersabayonne i dybe tallerkener, fordel figner og lage ovenpå. Vanilleiscreme kan anbefales som tilbehør.
 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 966 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?