Logo

Portions-fløderand med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Portions-fløderand med frugt

 

Den danske fløderand er her lavet i portionsglas og er blødere, end hvis den var lavet i randform og skulle vendes ud på et fad.

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Køletid: ca. 2 timer.

 

#

1½-2 blade husblas

2½ dl piskefløde

½ stang vanilje

2-3 spsk flormelis

 

Frugtsalat:

125 g jordbær

½ melon (eller ca. 150 g)

 

Pynt:

friske usprøjtede spiselige blomster (fx forglemmigej, viol, syren, hybenrose, hjulkrone)

*

 

Læg husblasbladene i blød i koldt vand i ca. 5 min.

Tag dem op, og lad lidt vand hænge ved.

Kom dem i en lille skål, og smelt dem over et varmt vandbad.

 

Pisk fløde og vaniljekorn til blødt skum, og tilsæt flormelis.

Rør den lunkne husblas i en stråle i flødeskummet, og fordel cremen i 4 portionsglas.

Sæt dem i køleskabet i ca. 1 time, til fløderanden er stivnet.

Pynt med stykker af jordbær og melon og evt. blomster.

 

Portions-fløderand med frugt



Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?