Logo

Prinsesseris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2,5 dl jasminris
4,5 dl vand
½ tsk salt
1 stang vanilje
2 ½ dl piskefløde
25 g mandler, afskallede
2 spsk sukker
frugtkompot, f.ex på kirsebær eller blommer

Kog risen til løskogte ris med vand, salt og vanilje. Lad risene trække med vandet i 12 minutter, kog op, læg låg på, skru ned for varmen og kog 12 minutter. Lad risene trække yderligere 12 minutter under låg. Fjern så låget og lad dem køle af. Tag vaniljestangen op. Pisk fløden til let skum. Hak mandlerne groft og bland dem i flødeskummet sammen med sukkeret. Vend fløden sammen med risene. Hæld det i en skål og server med frugtkompotten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her