Logo

Prinsesseris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2,5 dl jasminris
4,5 dl vand
½ tsk salt
1 stang vanilje
2 ½ dl piskefløde
25 g mandler, afskallede
2 spsk sukker
frugtkompot, f.ex på kirsebær eller blommer

Kog risen til løskogte ris med vand, salt og vanilje. Lad risene trække med vandet i 12 minutter, kog op, læg låg på, skru ned for varmen og kog 12 minutter. Lad risene trække yderligere 12 minutter under låg. Fjern så låget og lad dem køle af. Tag vaniljestangen op. Pisk fløden til let skum. Hak mandlerne groft og bland dem i flødeskummet sammen med sukkeret. Vend fløden sammen med risene. Hæld det i en skål og server med frugtkompotten.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mascarponecreme med chokladetrøffel og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CassataEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nøddemedaljer med bær og cremeDesserten er en sprød nøddemedalje med bær
• Mascarponecreme med chokladetrøffel og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!