Logo

Rådhuspandekager - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

De nok så kendte Rådhuspandekager skal ifølge pålidelig kilde tilberedes sådan:

 

Bag tynde Pandekager - Marie's, se opskrift og fyld pandekagerne med likørcreme.

Creme:

3 blade husblas

3 æggeblommer

3 spsk flormelis

2 spsk orangelikør

50 g mandler

25 g syltet pomerans­- eller appelsinskal

2 1/2 dl piskefløde

flormelis

 

Læg husblasen i koldt vand i 5 minutter.

Pisk æggeblommer og flormelis godt sammen og rør likør i.

Skold, smut og hak mandlerne og pisk fløden stiv.

Knug husblasen fri for væde og smelt den over vandbad.

Hæld den smeltede husblas i en tynd stråle i æggemassen, mens der piskes.

Rør hakke­de mandler og pomeransskal i og vend forsigtigt flødeskummet i.

Pandeka­gerne rulles om den gode creme og drysses med sigtet flormelis.

Pandekager er en af de desserter, der spises året rundt, men de smager allerbedst med de syltede sommerbær.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RomfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat med skyr og honningDet er festligt at sætte en steg på bordet. Til en særlig middag hører selvfølgelig en...
• Flydende æbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os