Logo

Rødvinskogte pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 pærer
4 dl rødvin
2 spsk citronsaft
5 spsk sukker
1 hel kanel
4 dl cremefraiche (38%)
 
Rødvinen bringes i kog i en gryde, tilsættes citronsaft, sukker og kanel. Pærerne skrælles og lægges hele i den kogende rødvin.
Simrer til de er møre, afkøles i lagen og serveres i portionsglas med iskold cremefraiche.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her