Logo

Rødvinskogte pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 pærer
4 dl rødvin
2 spsk citronsaft
5 spsk sukker
1 hel kanel
4 dl cremefraiche (38%)
 
Rødvinen bringes i kog i en gryde, tilsættes citronsaft, sukker og kanel. Pærerne skrælles og lægges hele i den kogende rødvin.
Simrer til de er møre, afkøles i lagen og serveres i portionsglas med iskold cremefraiche.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.055 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Bør 17-årige have lov til at køre bil alene?
Effektiv reklame - klik her