Logo

Rababertrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g rabarber
400 g sukker
100 g hvid chokolade
2 ½ dl piskefløde
8-10 makroner

Skær rabarberne i 2 cm. stykker og læg dem i et ovnfast fad.
Drys med sukker og dæk fadet med alufolie.
Bag rabarberne i ovnen ved 150° i 20 min.
Lad dem køle af.
Hak chokoladen fint, og smelt den over vandbad.
Pisk fløden til let skum.
Rør ½ dl af fløden i chokoladen, hæld blandingen i skålen med
flødeskum, og vend forsigtigt rundt.
Sæt flødeskummet i køleskab.
Knus eller bræk makronerne itu.
Fordel afdryppede rabarber, makroner og hvid chokoladeflødeskum på desserttallerkener eller i klare glas.
Stil det køligt et par timer før servering.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?