Logo

Rabarbarkompot m. kokossorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Kompot:
1 kg rabarber i 2 cm stykker
1 ¼ dl ribsgele
1 ¼ dl sukker
¼ dl krystalliseret ingefær eller syltede hakkede ingefær
2 spsk citronsaft
1 tsk revet citron skal

Sorbet:
1 ds (480 g) cream of coconut
1 ¼ dl iskoldt vand
1 spsk rom

Kompot:
Bring alle ingredienserne i kog og lad gryden simre under låg i 10 min.
Afkøl.

Kokossorbet:
Bland tingene i en skål og hæld det over i et fad med høj kant.
Stil fadet i fryseren og rør grundigt i sorbeten hver ½ time de første 3 timer.
Server rabarberkompotten med en kugle kokossorbet på toppen

Tips: Cream of coconut fås i specialforretninger og bruges normalt til
tropiske drinks.
BEMÆRK; det er ikke kokosmælk.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Romersk is-punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat fra Le MoulinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sorbet med lime og bananEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Romersk is-punchEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!