Logo

Rabarber - Rabarber - Rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
 
Karamel:
1 kg sukker
80 g glucose
2 g frugtsyre
 
Vanille-rabarber creme:
½ l fløde
80 g sukker
2 blade husblas
1 stang vanilje
 
Sorbet:
100 g rababer
30 g sukker
saft af 1 citron
 
Mandelkage:
100 g mandler
100 g æggehvider
100 g smør
100 g flormelis
 
Vanilleis:
½ l kaffefløde
100 g sukker
6 ægge­blommer
1 stang vanilje
 
Karamel: Kog ingredienserne op til 150ºC og pust 8 karamelkugler.
Er det for svært så lav fx karamelgitre eller karamelrør eller andet karamelpynt.
 
Sorbet: Kog ingredienserne op, blend og kør på ismaskine.
 
Vanilleis: Kog kaffefløde og sukker op.
Legér æggeblommer og vanilje til 80ºC og kør på ismaskine.
 
Creme: Kog fløde og sukker op.
Tilsæt ud­blødt husblas og vanilje og stil koldt.
 
Mandelkage: Kør alle ingredienser i blende­ren.
Smør en kagebund a ca. 2 cm's tykkelse ud på bagepapir og bag kagen ved 180ºC i 20 minutter. Skær ud i stykker.
 
Anretning: Fyld den ene karamelkugle med vaniljeis, den anden med rabarbercreme.
Læg rabarbersorbet oven på mandelkage­bunden.
 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.226 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?