Logo

Rabarber-fool

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rabarber-fool

 

Desserten er en lækker fool med rabarber. Fool er en klassisk engelsk dessert, som består af en frugtkompot vendt med en kogt creme. Moderne opskrifter erstatter gerne den kogte creme med flødeskum og det har vi også gjort her.

Arbejdstid: 25 min. Kogetid: ca. 15 min. 4 personer

 

#

300 g rabarber

125 g sukker

1½ dl hvidvin eller vand

2 dl piskefløde

evt. lidt flormelis

Pynt: citronmelisse

*

 

1. Rens rabarberne og skær dem i små stykker.

Kog dem forsigtigt i nogle min. med sukker og vin eller vand ved svag varme.

Hæld kompotten i en skål og sæt den i køleskab.

 

2. Pisk fløden til blødt skum. Vend rabarberkompotten sammen med flødeskummet med let hånd og smag evt. til med flormelis.

Fordel desserten i 4 glas og sæt dem i køleskabet indtil servering.

Pynt med citronmelisse ved servering.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.542 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her