Logo

Rabarberfool dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarberfool dessert

 

En fool er en engelsk frugtdessert, hvor en frugtkompot vendes med en vaniljecreme eller flødeskum. Den skal vendes sammen med let hånd, så den ikke bliver helt ensartet.

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 5 min. Køletid: ca. 1 time.

#

250 g rabarber

50 g rørsukker

½ stang vanilje

1½-2 dl piskefløde

*

Rens rabarberne, og skær dem i korte stykker.

Kog rabarber, rørsukker og den flækkede vaniljestang sammen til en grov kompot i ca. 5 min.

Hæld det i en skål, og stil det koldt.

Pisk fløden til cremet skum, og vend det sammen med frugtkompotten med let hånd - det skal være marmoreret.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kanelbrød med rabarberArme riddere med syltetøj, er der mange der kender fra deres barndom. Dette er en dejlig...
• RabarbersaftSaften her er skøn med isterninger og postevand eller vin med bobler
• Rabarber surpriseUnder det sprøde og bløde marengslag gemmer sig en sød og let syrlig rabarberkompot på...
• Stikkelsbær CrumbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os