Logo

Rabarberfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
½ l. kogt rabarberpuré
1 spsk sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
10 blade husblas
2 ½ dl piskefløde
8-10 små makroner
2 ½ dl fløde pisket til skum
Jordbær dyppet halvt i smeltet chokolade.

Fløde og æg tages ud af køleskabet i forvejen, så det ikke er for koldt.

Æggeblommer og sukker piskes luftigt.
Rabarberpuréen vendes i æggemassen.

Æggehviderne piskes stive. Piskefløden piskes stiv.

Husblasen lægges i koldt vand i ca. 5 minutter og smeltes forsigtigt over vandbad.
Husblasen hældes i æggemassen på én gang, mens der røres.

Først vendes flødeskummet i æggemassen; dernæst de piskede hvider.
Halvdelen af cremen hældes i en serveringsskål. Knuste makroner fordeles over, og resten af cremen hældes i.

Fromagen sættes i køleskabet i mindst 2 timer, eller til fromagen er stiv.

Fromagen pyntes med flødeskum og jordbær dyppet halvt i chokolade.

En meget lækker og frisk dessert, der også kan serveres i små færdigkøbte chokoladeskåle.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.811 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dessert i flere dele - Første delEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RabarberparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fløderand med æg / CremerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dessert i flere dele - Første delEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!