Logo

Rabarberfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l. kogt rabarberpuré
1 spsk sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
10 blade husblas
2 ½ dl piskefløde
8-10 små makroner
2 ½ dl fløde pisket til skum
Jordbær dyppet halvt i smeltet chokolade.

Fløde og æg tages ud af køleskabet i forvejen, så det ikke er for koldt.

Æggeblommer og sukker piskes luftigt.
Rabarberpuréen vendes i æggemassen.

Æggehviderne piskes stive. Piskefløden piskes stiv.

Husblasen lægges i koldt vand i ca. 5 minutter og smeltes forsigtigt over vandbad.
Husblasen hældes i æggemassen på én gang, mens der røres.

Først vendes flødeskummet i æggemassen; dernæst de piskede hvider.
Halvdelen af cremen hældes i en serveringsskål. Knuste makroner fordeles over, og resten af cremen hældes i.

Fromagen sættes i køleskabet i mindst 2 timer, eller til fromagen er stiv.

Fromagen pyntes med flødeskum og jordbær dyppet halvt i chokolade.

En meget lækker og frisk dessert, der også kan serveres i små færdigkøbte chokoladeskåle.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.899 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?