Logo

Rabarbergrød i dessertglas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarbergrød i dessertglas

750 g rabarber
3 dl vand
1 dl sukker
3 spsk Maizena
Pynt:

4 spsk cremefraiche 38%
8 makroner

citronmelisse

 

A. Rens og skyl rabarberne. Skær dem i 2 cm lange stykker.

Kog rabarberne i vand i 5-6 minutter.

Rør grøden igennem og smag til med sukker.

B. Udrør Maizena i koldt vand.

Kom jævningen i lidt ad gangen og jævn grøden under kraftig omrøring.

Kog grøden igennem i 1 minut.

Server i høje glas med cremefraiche, makrondrys og citronmelisse som pynt.

 

Tips: Rabarber kan suppleres eller blandes med jordbær?
Portvin eller muskatvin passer fint til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydrede fyldte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer, bagt i stegesoSpændende dessert med lækker kombination af bananer, cashewnødder, ingefær og kokosmel...
• Mandeltoppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede fyldte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os