Logo

Rabarberis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g snittede rabarber
100 g sukker
300 g græsk yoghurt
1 spsk vaniljesukker
 
Bring rababer og og sukker langsom i kog og lad det koge til rabarberne er møre.
Si rabarberne fra og kog væden ind til det har en konsistens som sirup.
Lad rabarberkompotten køle af og rør den sammen med yoghurt og vaniljesukker.

Fordel rabarbercremen lagvis i små glas med den kolde sirup og sæt glassene i fryseren til isen er stivnet ca. 3 timer.


Energi pr. person kcal 238, Fedt 29%. Kulhydrat 62%. Protein 9%

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret æble moussaka med nøddefarsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananis 2Is er en dejlig spise en varm sommerdag. Her er isen lavet med banan, jordnødder og kokos....
• Mandelæbler i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret æble moussaka med nøddefarsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os