Logo

Rabarberis med jordbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g rabarber
85 g sukker
½ vaniljestang
2 dl yoghurt naturel
1 dl piskefløde
200 g (frosne) jordbær
1-2 spsk flormelis

Befri rabarberne for eventuelle grove strenge. Skyl rabarberne og skær dem i 1 cm lange stykker. Kom dem i en gryde sammen med sukkeret og damp dem møre. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud og bland dem med rabarberne. Lad dem køle af.
Blend rabarbermassen ensartet og rør yoghurten i. Frys isen i ca 2 timer.
Pisk fløden stiv. Rør den halvfrosne rabarbermasse godt igennem og ved flødeskummet i. Sæt skålen tilbage i fryseren et par timer.
Mos eller blend de optøede jordbær med flormelis og server dem til isen.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?