Logo

Rabarberkage med is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 l. rabarber i 2 cm. skiver
1 spsk hvedemel
1 ½ dl sukker
1 tsk kanel
2 spsk appelsinjuice
3 dl havregryn
1 ½ dl hvedemel
3 dl brun farin
125 g smør
1 l. vanilje- eller jordbæris

Rabarber, 1 spsk hvedemel, sukker, kanel og appelsinjuice blandes sammen og kommes i bunden af en lille bradepande.
De øvrige ingredienser hakkes sammen og smuldres over rabarbermassen.
Kagen bages i ovnen i 45 min. ved 175ºC.
Serveres lun med vanilje- eller jordbæris.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?