Logo

Rabarberkage med kokos - varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
125 g rabarberstilke
50 g sukker
1 spsk kartoffelmel

100 g blødt smør
125 g sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
50 g kokosmel

Smør 4 ovnfaste portionsskåle / koketter – eller vælg et større fad.
Snit rabarberne i 1 cm store stykker, bland dem med sukker og
kartoffelmel og fordel blandingen i skålene.
Pisk smør og sukker tykt og pisk æggeblommerne i én ad gangen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen skiftevis med kokosmelet.
Fordel dejen oven på rabarberne og bag desserten i ovnen ved 175º i
ca. 25 min. for portionsskålenes vedkommende, og i ca. 40 min. for en
stor skål.
Servér med flødeskum, cremefraiche eller blødrørt vaniljeis.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.141 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?