Logo

Rabarberkage med kokos - varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g rabarberstilke
50 g sukker
1 spsk kartoffelmel

100 g blødt smør
125 g sukker
3 æggeblommer
3 æggehvider
50 g kokosmel

Smør 4 ovnfaste portionsskåle / koketter – eller vælg et større fad.
Snit rabarberne i 1 cm store stykker, bland dem med sukker og
kartoffelmel og fordel blandingen i skålene.
Pisk smør og sukker tykt og pisk æggeblommerne i én ad gangen.
Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen skiftevis med kokosmelet.
Fordel dejen oven på rabarberne og bag desserten i ovnen ved 175º i
ca. 25 min. for portionsskålenes vedkommende, og i ca. 40 min. for en
stor skål.
Servér med flødeskum, cremefraiche eller blødrørt vaniljeis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksebøffer, panerede + RabarbergratinMediterran nydelse: Urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne. Dansk nydelse:...
• Citronfromage 3En god klassiker skal man ikke pille for meget ved. Men her er en super nem version, hvor...
• PorcelænsæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksebøffer, panerede + RabarbergratinMediterran nydelse: Urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne. Dansk nydelse:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!