Logo

Rabarberkage med kokoslåg - varm

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
600 g rabarberstilke
280 g sukker
100 g smør
2 æg
75 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
50 g kokosmel
1/2 dl cremefraiche 38%

Skyl rabarberstilkene grundigt og skær dem i stykker på ca. 2 cm. Bland dem med 180 g af sukkeret i en gryde, og lad det koge op under omrøring, rabarberne må endelig ikke koge ud.
Fordel kompotten i fire smurte ovnfaste skåle.
Rør smør og resten af sukkeret sammen, tilsæt æggene og derefter de øvrige ingredienser i nævnte rækkefølge.
Fordel dejen over kompotten - glat den evt. ud med en ske dyppet i
varmt vand.
Kagerne sættes i ovnen ved 180°C i 12-15 min. og serveres varme, evt. med flødeskum.

Tips: Dejen kan gøres klar i god tid og opbevares i køleskab.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsindessert med nellikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KvarkfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banansalat med stjernefrugt.Denne dessert, en slags frugtsalat, laves med banan skåret i skiver samt stjernefrugt....
• Appelsiner à la HansEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os