Logo

Rabarberkage med kokosmel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g rabarber
50 g sukker
1 tsk vanilje

Dej:
200 g kokosmel
250 g sukker
50 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 æg
200 g margarine

Rabarberne skæres i stykker på 1 cm og drysses med sukker og vanilje.
Ingredienserne til dejen æltes med fingrene og kommes oven på
rarbarberne.
Drysses med hasselnødder.
Bages ved 180°C i ca. 30 minutter på nederste rille.
Serveres evt. lun med koldt flødeskum eller cremefraiche/is.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.431 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klisterris med bananerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Arme riddere med bær i coulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Light fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klistrede blåbærmuffins RåEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os