Logo

Rabarberkage med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

175 g margarine
150 g sukker
6 tsk vaniljesukker
3 æggeblommer
250 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
1 dl letmælk

Fyld:
3 æggehvider
200 g sukker
100 g valnødder
500 g rabarber

Rabarberne renses, skylles og skæres i små stykker og lægges til tørre i køkkenrulle.
Den bløde margarine piskes godt med sukkeret. vaniljesukker og æggeblommer røres i.
Hvedemel og bagepulver blandes og vendes i sammen med mælken.
Dejen kommes i en smurt bradepande.

Fyld:
Æggehviderne piskes stive, sukkeret piskes i lidt ad gangen.
De hakkede valnødder og rabarber bandes i hviderne og fyldes fordeles
ovenpå dejen.
Bages ved 200ºC i ca. 55 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.714 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her