Logo

Rabarberkage med smuldredej 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g rabarberstængler
75 g sukker
1 spsk kartoffelmel
2 tsk vaniljesukker

Smuldredej:
250 g hvedemel
75 g smør
75 g sukker

Rabarberstænglerne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker. Hældes i et smurt ovnfast fad. Dejen smuldres sammen af hvedemel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne og bages midt i ovnen ved 200 º i 20 minutter. I stedet for rabarber kan bruges æbler. Serveres med vaniljeis eller flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbærsalat med isEn lidt anderledes og supernem jordbærdessert
• Abrikos ClafoutisEn dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på...
• Kirsebær- og chokoladeisNyd de friske kirsebær i den korte sæson. Du kan nemt få stenene ud med en...
• Jordbærsalat med isEn lidt anderledes og supernem jordbærdessert
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os