Logo

Rabarberkage med smuldredej 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g rabarberstængler
75 g sukker
1 spsk kartoffelmel
2 tsk vaniljesukker

Smuldredej:
250 g hvedemel
75 g smør
75 g sukker

Rabarberstænglerne skæres i tynde skiver og blandes med sukker, kartoffelmel og vaniljesukker. Hældes i et smurt ovnfast fad. Dejen smuldres sammen af hvedemel, sukker og blødt smør, drysses over rabarberne og bages midt i ovnen ved 200 º i 20 minutter. I stedet for rabarber kan bruges æbler. Serveres med vaniljeis eller flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.520 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her