Logo

Rabarberkompot med mynte og vaniljeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Enkel og superlækker sommerdessert. Server gerne kompotten lidt lun!
Enkel og superlækker sommerdessert. Server gerne kompotten lidt lun!

200 g rensende rabarber
100 g sukker
korn af 1 stang vanilje
saft af 1 citron
5 stilke frisk mynte
4 kugler god italiensk vaniljeis

A. Skær rabarberne i 3 cm lange stykker.
Kom rabarber, sukker og vaniljekorn i en gryde, og lad rabarberne simre ved svag varme i ca. 10 min., til de er møre.

B. Smag rabarberne til med citronsaft, og vend med hakket mynte.

Server med en kugle vaniljeis.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.773 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage i et snuptagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærsorbet lagkage med yoghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoser med sveskecoulisAbrikoser med sveskecoulis er et eksempel på, hvordan to meget søde frugter kan give...
• Æblekage i et snuptagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os