Logo

Rabarberkompot til is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarberkompot til is

5 dl rabarber i tern
1 dl lys sirup
1 stang hel kanel
1 dl vand
1 tsk vaniljesukker
evt. 1-2 spsk Cointreau

Læg rabarber, sirup og den hele kanel i en kasserolle med vandet, og kog det i 10 minutter.
Tilsæt vaniljesukker og evt. likør.  Serveres varm til is.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risklatter med rosinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksebøffer, panerede + RabarbergratinMediterran nydelse: Urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne. Dansk nydelse:...
• Citronfromage 3En god klassiker skal man ikke pille for meget ved. Men her er en super nem version, hvor...
• Chayote græskar, bagt, med rosinfyldChayotegræskar stammer oprindeligt fra Mexico, men bliver i dag brugt over hele verden....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os