Logo

Rabarbertærte med havregryn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g rabarber
1 dl sukker
100 g havregryn
100 g smør
2 spsk brun farin
 
Rabarber skæres i fine skiver.
Kommes i smurt ovnfast fad.
Sukker strøs over.
Havregryn, smør og brun farin blandes til smulderdej drysses over
rabarberne.
Bages ved 225ºC i ca. 20 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamelsauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinblinis med stegte æbler og rosmarinhonningEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydderurtesuppe fra Frankfurt + StikkelsbærkageGrønnere kan det ikke blive: hurtig sommersuppe, den smager dejligt både som forret og som...
• Karameltærte med chokoladeUhm, den er bare for lækker denne tærte - sprød bund, blød karamel og mørk chokolade...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!