Logo

Rabarbertærte med mandellåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g smør
200 g hvedemel
3 spsk kakao
1 knsp.salt
75 g flormelis
1 æggeblomme
1 bdt rabarber
100 g smør
50 g sukker
1 stort æg
1 citron
100 g mandler
2 spsk hvedemel

Hak smør og hvedemel sammen til en grynet masse, tilsæt kakao, salt, flormelis og saml det hele med æggeblommen. Stil den koldt en halv time. Rul dejen tyndt ud.læg den i en stor smurt tærteform. Prik dejen med en gaffel. Bages ved 180C i 10 min. Vask rabarberne og skær dem i 2 cm lange stykker. Fordel dem i tærtebunden. Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt hvedemel, æg og fintrevet citronskal. Pisk dejen godt sammen. Hak mandlerne fint og vend dem i dejen. Smør dejen udover rabarberne. Bages ved 180C i 40 min.
Serveres med koldt flødeskum eller cremefraiche.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?