Logo

Rabarbertærte med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mørdej:
240 g hvedemel
175 g smør
70 g sukker
1 æggeblomme
evt. 2 spsk vand

Fyld:
750 g rabarber
100 g sukker
3 spsk Maizenamel eller kartoffelmel

Marengs:
3 æggehvider
1 1/2 dl flormelis

Kom hvedemel og smør i en skål.
Smuldr det grynet, tilsæt æggeblomme og evt. vand, hvis dejen er for tør.
Saml den hurtigt. Den skal ikke æltes.
Pak dejen i film og læg den i køleskabet i mindst en time.
Sæt ovnen på 200°C. Smør tærteformen.
Rul dejen ud og læg den i tærtefadet, rul kagerullen henover formens kant, så tærten bliver pænt afskåret.

Fyld:
Rengør rabarberne, snit dem fint og bland dem godt med sukker, og den
ene slags hvedemel.
Fordel rabarbestykkerne i tærteformen og bag tærten midt i ovnen et kvarters tid.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hurtig jordbær dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vanille parfait med modne jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk dessertkage med mandler - her er italienske engle og syngerTil en god middag hører også en lækker italiensk dessert. Italienerne kan andet end at...
• Hurtig jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os