Logo

Koldskål med friske jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer:
2 pasteuriserede æggeblommer
125 g sukker
1 tsk vaniljesukker
reven skal af 1 økologisk citron
1 liter kærnemælk
10-12 jordbær

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps. Tilsæt reven citronskal og rør kærnemælken i lidt ad gangen. Server koldskålen straks med friske jordbær eller stil den tildækket på køl.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her