Logo

Rabarbertrifli - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarbertrifli - Marie's

Til 4 personer

1/2 kg tynde rabarberstilke

100 g sukker

6-8 store makroner

2-3 spsk sød sherry

Creme:

2 æggeblommer

3 spsk sukker

1 spsk majsstivelse

2 1/2 dl piskefløde

1 vanilje stang

flødeskum

 

Skær rabarberstilkene i 1 1/2 cm lange stykker.

Kog dem møre med sukker og et par spsk vand. Lad dem svale af.

 

Creme: Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og pisk majsstivelse i.

Bring fløden i kog med den flækkede vaniljestang.

Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes.

Hæld tilbage i gryden og bring det i nærhe­den af kogepunktet, mens der piskes - cremen må ikke koge, så skiller den.

Tag gryden fra varmen og lad cremen svale af.

Fordel let knuste makroner i portionsglas og dryp dem med sherry.

Kom rabarber og creme på.

Top op med flødeskum.

 

Se også abrikostrifli - Marie's.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydrede fyldte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer, bagt i stegesoSpændende dessert med lækker kombination af bananer, cashewnødder, ingefær og kokosmel...
• Mandeltoppe 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydrede fyldte fersknerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os