Logo

Rabarbertrifli - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rabarbertrifli - Marie's

Til 4 personer

½ kg tynde rabarberstilke

100 g sukker

6-8 store makroner

2-3 spsk sød sherry

Creme:

2 æggeblommer

3 spsk sukker

1 spsk majsstivelse

2 ½ dl piskefløde

1 vanilje stang

flødeskum

 

Skær rabarberstilkene i 1 ½ cm lange stykker.

Kog dem møre med sukker og et par spsk vand. Lad dem svale af.

 

Creme: Pisk æggeblommer og sukker godt sammen og pisk majsstivelse i.

Bring fløden i kog med den flækkede vaniljestang.

Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes.

Hæld tilbage i gryden og bring det i nærhe­den af kogepunktet, mens der piskes - cremen må ikke koge, så skiller den.

Tag gryden fra varmen og lad cremen svale af.

Fordel let knuste makroner i portionsglas og dryp dem med sherry.

Kom rabarber og creme på.

Top op med flødeskum.

 

Se også abrikostrifli - Marie's.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?