Logo

Ricotta-budding med sharon-creme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
750 g ricotta-ost
150 g hakkede nødder
2 spsk sukker
10 g husblas
4 modne kakier / sharonfrugt
1 brev vanilje
3 spsk rom
Kanel

Blød husblas op i koldt vand i 5 min.
Pres den, og smelt den i et vandbad, sammen med rommen og en skefuld vand.
Bland ricotta-osten, sukkeret og 100 g hakkede nødder.
Tilsæt den smeltede husblas, og vend den i blandingen.
Fordel blandingen i 4 portionsskåle, og lad den hvile i køleskabet et par timer.
Fjern skallen fra kakierne, blend dem og tilsæt vanilje, 1/2 tsk kanel og resten af rommen.
Varm blandingen op ved svag varme et par minutter.
Tag buddingerne ud af formene, drys resten af nødderne over dem, og server dem den lunkne kaki-creme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os