Logo

Ris à la mande fra Laura

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l fløde 13%
100 g sukker
100 g grødris
2 stænger vanilje
4 blade husblas
½ l piskefløde
200 g hakkede mandler +  1 hel mandel
 
Fløde, sukker, ris og vanilje koges i 30 min.
Opløst husblas røres i den varme grød og køles af
Vend flødeskum af ½ l piskefløde i.

Kom de hakkede mandler i (+ 1 til mandelgave) og drys nogen ovenpå.

Server med lun kirsebærsauce til.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?