Logo

Ris à la mande fra Laura

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 l fløde 13%
100 g sukker
100 g grødris
2 stænger vanilje
4 blade husblas
1/2 l piskefløde
200 g hakkede mandler +  1 hel mandel
 
Fløde, sukker, ris og vanilje koges i 30 min.
Opløst husblas røres i den varme grød og køles af
Vend flødeskum af 1/2 l piskefløde i.

Kom de hakkede mandler i (+ 1 til mandelgave) og drys nogen ovenpå.

Server med lun kirsebærsauce til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.243 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fødselsdagsbombe med abrikosflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte æbler på en anden mådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rå æblekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os