Logo

Risengrød og Ris à l'amande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl kogte ris
2 dl soyamælk
1 dl amsakekoncentrat
1 dl smuttede mandler
1 vaniljestang

Kog risene i soyamælk under omrøring.
Tilsæt amasake og vanilje og lad det hele simre i 15 min.
Sæt en varmeplade under, så det ikke brænder på.
Hak mandlerne og vend dem i. (Gem en hel mandel til mandelgave!).
Server med kirsebærsauce, der laves som jordbærsauce (se dette).

Variation: lav Ris à l'amande på samme måde.

Blend de afkølede ingredienser, før mandlerne tilsættes.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Kongehusets vederlag øges fra 126,5 til 143,8 mil. kroner. Altså en stigning på 17,3 mil. kroner.




Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her