Logo

Risengrød og Ris à l'amande

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl kogte ris
2 dl soyamælk
1 dl amsakekoncentrat
1 dl smuttede mandler
1 vaniljestang

Kog risene i soyamælk under omrøring.
Tilsæt amasake og vanilje og lad det hele simre i 15 min.
Sæt en varmeplade under, så det ikke brænder på.
Hak mandlerne og vend dem i. (Gem en hel mandel til mandelgave!).
Server med kirsebærsauce, der laves som jordbærsauce (se dette).

Variation: lav Ris à l'amande på samme måde.

Blend de afkølede ingredienser, før mandlerne tilsættes.
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?