Logo

Risfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2.5 dl vand
2.5 dl grødris
1 liter skummetmælk
1 tsk salt
250 g fromage frais
Korn af 1 stang vanilje
2 spsk rørsukker
15 mandler
Kirsebærsauce
 
Vandet sættes til at koge i en gryde.
Når vandet koger, tilsættes risengryn, som koger i 2 minutter,
hvorefter der skrues ned til jævn varme, og mælken kommes i.
Risengrøden omrøres jævnligt og simrer under låg i 30-40 minutter, eller indtil den er tyk.
Lige inden den er ved at være færdig tilsættes saltet.
Fromage frais, vanilje og smuttede hakkede mandler (1 mandel hakkes ikke), røres sammen og vendes med den afkølede risengrød samt den hele mandel.
Risfromagen serveres med lun kirsebærsauce til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.245 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnøddefromage med appelsingeléEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med lun karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærsorbetmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!