Logo

Risfromage med ananas og glaserede jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g kogte kolde løse ris
250 g ananas i ringe
21/2 dl yoghurt naturel
3 blade husblas
2 dl ananassaft
200 g friske jordbær
2 spsk sukker
 
Udblød husblasen i koldt vand i 3 minutter.
Varm ananassaften op.
Vrid vandet af husblasen og overhæld den med ananassaft, der er lige på
kogepunktet.
Rør risene sammen med joghurten.
Snit ananasen i tynde stave og vend dem i.
Stil fromagen koldt 1 time og anret den så i portioner.
Skær jordbær i kvarte, læg dem på en stegepande og drys sukkeret over.
Varm dem op ved middel varme.
Når de er glaseret af sukkeret, kommes de varme på risfromagen.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?