Logo

Risi fruti med kirsebærsous

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
grødris
vand
salt
lagkagecreme
sukker
vaniljesukker
kirsebærsauce
 
Kog grød af ris, vand og salt. Afkøl denne.
Rør en lagkagecreme sammem efter anvisning.
Rør den i grøden smag til med vanilje og sukker grøden må ikke være tør men "blød".
Serveres med kirsebærsous fra bøtte eller glas.
En billig måde at fremstille risi fruti på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.198 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tun mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagte kvæderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerris med løse risEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tun mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!