Logo

Risi fruti med kirsebærsous

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

grødris
vand
salt
lagkagecreme
sukker
vaniljesukker
kirsebærsauce
 
Kog grød af ris, vand og salt. Afkøl denne.
Rør en lagkagecreme sammem efter anvisning.
Rør den i grøden smag til med vanilje og sukker grøden må ikke være tør men "blød".
Serveres med kirsebærsous fra bøtte eller glas.
En billig måde at fremstille risi fruti på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her