Logo

Risi fruti med kirsebærsous

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
grødris
vand
salt
lagkagecreme
sukker
vaniljesukker
kirsebærsauce
 
Kog grød af ris, vand og salt. Afkøl denne.
Rør en lagkagecreme sammem efter anvisning.
Rør den i grøden smag til med vanilje og sukker grøden må ikke være tør men "blød".
Serveres med kirsebærsous fra bøtte eller glas.
En billig måde at fremstille risi fruti på.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?