Logo

Riskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Det er iflg. forfatteren en af de rigtig gammeldags æblekager.

En rest risengrød
4 æbler
2 spsk jordbærsyltetøj
1 stor kop tyk vaniljecreme
3 knuste makroner

1. Risengrøden lægges i en ovnfast skål.
2. Æblerne skæres i kvarte og kernehusene fjernes. Fordeles over grøden.
3. Jordbærsyltetøjet fordeles i klatter ud over det hele.
4. Vanillecremen smøres ud over så den dækker og tilsidst drysses de knuste makroner udover det hele.
Kagen sættes i en middelvarm (160-170 gr.) ovn i 20 min.

Æblekagen serveres lun med flødeskum. Smager også godt kold.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆblegratinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Softice med jordbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grøn salat med jordbær, ost og basilikumDesserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt. Passer godt til grillet...
• FrugtkurvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os