Logo

Roly-Poly budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvedemel
¼ tsk salt
1 tsk bagepulver
2 spsk sukker
175 g finthakket nyretælle
1 ½ dl vand
4 spsk smeltet smør

Fyld:
½ liter blåbær- eller kirsebærsyltetøj eller 175 g rosiner og sukat tilsammen

Sauce:
½ liter kirsebær-, blåbær- eller appelsinsauce

Syltetøjet hældes i en sigte. Melet sigtes med salt, sukker og bagepulver. Nyretællen males gennem kødmaskinen og blandes i. Dejen æltes sammen med vandet, rulles ud på melstrøet bord til en flade, der er 25x35 cm. Smeltet smør stryges på, derefter syltede bær eller rosiner. Rouladen rulles sammen på den smalle led og lægges i en smurt, aflang sandkageform, der dækkes med et helt tæt låg af flere lag pergament eller aluminiumfolie. Roly-Poly buddingen dampes i vandbad i ovnen 1 ½ time ved 150º Den vendes forsigtigt ud på et fad og serveres varm med saften fra syltetøjet eller saftsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.163 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her