Logo

Roly-Poly budding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
1/4 tsk salt
1 tsk bagepulver
2 spsk sukker
175 g finthakket nyretælle
1 1/2 dl vand
4 spsk smeltet smør

Fyld:
1/2 liter blåbær- eller kirsebærsyltetøj eller 175 g rosiner og sukat tilsammen

Sauce:
1/2 liter kirsebær-, blåbær- eller appelsinsauce

Syltetøjet hældes i en sigte. Melet sigtes med salt, sukker og bagepulver. Nyretællen males gennem kødmaskinen og blandes i. Dejen æltes sammen med vandet, rulles ud på melstrøet bord til en flade, der er 25x35 cm. Smeltet smør stryges på, derefter syltede bær eller rosiner. Rouladen rulles sammen på den smalle led og lægges i en smurt, aflang sandkageform, der dækkes med et helt tæt låg af flere lag pergament eller aluminiumfolie. Roly-Poly buddingen dampes i vandbad i ovnen 1 1/2 time ved 150º Den vendes forsigtigt ud på et fad og serveres varm med saften fra syltetøjet eller saftsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• YmerrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær tirami su 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler med nøddeflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• YmerrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os