Logo

Rombudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
65 g sukker
¼ liter fløde
4 blade husblas
1 dl rom
2 dl piskefløde, pisket til skum

Pynt:
flødeskumstoppe

Sauce:
½ liter lun kirsebærsauce

Æggeblommer og sukker røres godt. Fløden koges og piskes i lidt efter lidt. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes, men den må ikke koge. Den udblødte husblas smeltes deri. Rommen tilsættes. Lige før buddingen stivner, blandes flødeskummet forsigtigt i. Buddingen fyldes i en skål, afkøles og pyntes med flødeskum. Lun kirsebærsauce evt. smagt til med rom, serveres til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.084 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her