Logo

Rombudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. piskefløde
200 g sukker
6 blade husblas
1.5 dl rom
 
Sæt husblassen i blød i vand.
Pisk fløden. Rør sukker i.
Smelt husblassen og fortynd den med rom.
Tilsæt husblassen til fløden.
Hæld rombuddingen op i en glasskål.
Tips: Serveres med jordbærsauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.481 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her