Logo

Rombudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 l. piskefløde
200 g sukker
6 blade husblas
1.5 dl rom
 
Sæt husblassen i blød i vand.
Pisk fløden. Rør sukker i.
Smelt husblassen og fortynd den med rom.
Tilsæt husblassen til fløden.
Hæld rombuddingen op i en glasskål.
Tips: Serveres med jordbærsauce.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?