Logo

Rombudding 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 l. piskefløde
200 g sukker
6 blade husblas
1.5 dl rom
 
Sæt husblassen i blød i vand.
Pisk fløden. Rør sukker i.
Smelt husblassen og fortynd den med rom.
Tilsæt husblassen til fløden.
Hæld rombuddingen op i en glasskål.
Tips: Serveres med jordbærsauce.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salmonellafri koldskål med kiwiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gittes æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os