Logo

Rustikke Kvarkkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

#

400 g kvark
2 spsk hvedemel
salt
sukker
smør

*
Bland kvarken med hvedemel.
Smag til med sukker og salt.
Læg dejen på et let melet bord.
Tril dejen til boller og form dem til "hakkebøffer" af passende størrelse.
Steg kagerne på panden i smør på begge sider.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her