Logo

Sølvbeder i filodej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Sølvbede måske bedre kendt som bladbeder eller mangold findes i mange farver så som grøn og rød og kan bruges til meget. Her bruges bederne i en tærte. Server gerne tærten med nogle gode oste.

 

Server tærten med nogle gode og bløde oste, eventuelt en blød blåskimmelost. Dryp gerne osten med lidt honning.
Beregnet til 4 personer.
 
Fyld:

1 sølvbede, ca. 12-14 stilke

1 bdt dild1 spsk appelsinmarmelade
3 spsk pinjekerner

2 spsk extra jomfru olivenolie

1 æg
Reven muskatnød
Salt. hvid peber
 
Tærtebund:
3 lag fillodej

2 spsk extra jomfruolivenolie

 
Fyld: snit sølvbedestilke og blade fint.
Sauter let olie og køl af.
Hak dild og bland med de sauteredesølvbeder, appelsinmarmelade, pinjejekerner og æg.
Krydr med muskat, salt og peber.
Smør en tærteform og læg fillodejen over tærteformen.
Pres den ned i formen og pensl med olivenolien
Kom fyldet i og fold fillodejen ind over.
Pensl igen med olivenolie
Bag tærten ved 170ºC i ca. 30 minutter
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?




Effektiv reklame - klik her