Logo

Sølvbeder i filodej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Sølvbede måske bedre kendt som bladbeder eller mangold findes i mange farver så som grøn og rød og kan bruges til meget. Her bruges bederne i en tærte. Server gerne tærten med nogle gode oste.

 

Server tærten med nogle gode og bløde oste, eventuelt en blød blåskimmelost. Dryp gerne osten med lidt honning.
Beregnet til 4 personer.
 
Fyld:

1 sølvbede, ca. 12-14 stilke

1 bdt dild1 spsk appelsinmarmelade
3 spsk pinjekerner

2 spsk extra jomfru olivenolie

1 æg
Reven muskatnød
Salt. hvid peber
 
Tærtebund:
3 lag filodej

2 spsk extra jomfruolivenolie

 
Fyld: snit sølvbedestilke og blade fint.
Sauter let olie og køl af.
Hak dild og bland med de sauteredesølvbeder, appelsinmarmelade, pinjejekerner og æg.
Krydr med muskat, salt og peber.
Smør en tærteform og læg filodejen over tærteformen.
Pres den ned i formen og pensl med olivenolien
Kom fyldet i og fold filodejen ind over.
Pensl igen med olivenolie
Bag tærten ved 170ºC i ca. 30 minutter
 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risalamande med kirsebærsauceHusk at gemme en hel smuttet mandel i skålen med risalamande - og at købe mandelgave
• Frugtfyldt melon med mandelflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Slør til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RisbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os