Logo

Seadas kager med skovbær og hyldeblomst-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Seadas con frutti di bosco e gelato al Sambuco  - (4 personer)
 
Seadas:
150 g hvedemel
40 g svinefedt eller olivenolie
4 cl vand
200 g hak­ket frisk gedeost
20 g sukker
60 g akaciehonning
Reven skal af 1 citron
1 knsp. salt
Olie til stegning
Skovbær
 
Hyldeblomst-is:
240 g sukker
260 g vand
30 g glukose
1/2 dl koncentreret hyl­deblomstsaft
1/2 dl vand
Saft af 1/2 citron
 
Seadas:
Ælt en dej af hvedemel, svinefedt/olie, vand og salt og lad hvile i 20 minutter.
Bland ost, sukker og citronskal.
Rul dejen ultratyndt ud og skær i cirkler a 10 cm i diameter.
Læg oste fyld på og læg en plade over, tryk al luft ud og tryk kanterne godt sammen som til ravioli.
Friter kagerne i meget varm olie.
 
Hyldeblomst-is:
Bring sukker, 260 g vand og glukose i kog og lad simre i 10 minutter.
Køl af og bland resten af ingredienserne i.
Kør lagen på en sorbetiere/ismaskine til passende konsistens.
 
Server kagerne med varm akaciehonning, friske skovbær og hylde­blomst-is.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomattærte med gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Indbagt ost i filodej med timianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerdrys af rugbrød og kakaonibsPrøv at lave et spændende rugbrødsdrys med krydderurter og kakaonibs, næste gang du har...
• Tomattærte med gedeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os