Logo

Seadas kager med skovbær og hyldeblomst-is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Seadas con frutti di bosco e gelato al Sambuco  - (4 personer)
 
Seadas:
150 g hvedemel
40 g svinefedt eller olivenolie
4 cl vand
200 g hak­ket frisk gedeost
20 g sukker
60 g akaciehonning
Reven skal af 1 citron
1 knsp. salt
Olie til stegning
Skovbær
 
Hyldeblomst-is:
240 g sukker
260 g vand
30 g glukose
½ dl koncentreret hyl­deblomstsaft
½ dl vand
Saft af ½ citron
 
Seadas:
Ælt en dej af hvedemel, svinefedt/olie, vand og salt og lad hvile i 20 minutter.
Bland ost, sukker og citronskal.
Rul dejen ultratyndt ud og skær i cirkler a 10 cm i diameter.
Læg oste fyld på og læg en plade over, tryk al luft ud og tryk kanterne godt sammen som til ravioli.
Friter kagerne i meget varm olie.
 
Hyldeblomst-is:
Bring sukker, 260 g vand og glukose i kog og lad simre i 10 minutter.
Køl af og bland resten af ingredienserne i.
Kør lagen på en sorbetiere/ismaskine til passende konsistens.
 
Server kagerne med varm akaciehonning, friske skovbær og hylde­blomst-is.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her